Skal der afholdes en begivenhed?

Hos Aries Flowers elsker vi at hjælpe med den vigtige dag. Vi er med fra vugge til grav, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os med dine ønsker og drømme til dagen. 

Livets fester


Alt fra den gode fødelsdag til barnedåben

Hos Aries Flowers elsker vi fester, store som små, inde og ude. Skal stemningen og stilen slås fast er blomster en rigtig god idé, da de kan underbygge farvebilledet, temaet, og meget mere.

Om det er barnedåben, konfirmationen, havefesten eller housewarming, så er i mere end velkomne til at kigge forbi butikken og få råd og vejledning af os.

Vi vil gerne hjælpe lige netop jer med at lave festen alle vil huske de næste årtier.

Brylluppet

Hos Aires Flowers gør vi en dyd ud af at lave de smukkeste blomsterkreationer til lige netop jeres dag. Om det er det store slotsbryllup, havebryllup eller noget helt tredje, så er blomsterne bare en vigtig del af dagen. Stemninger og stil bliver skabt skræddersyet til jeres bryllup, i samarbejde med jeres idéer og tanker. Vi har gode erfaringer med bryllupsbinderier og vil gerne hjælpe jer med at få den dag i drømmer om.I er også meget velkomne til at kigge forbi butikken og få råd og vejledning


(Vi arbejder på at få udformet et online katalog med stemninger, farvebilleder og prisoverslag som vil kunne sendes jeres vej.)

Begravelse

Hos Aries Flowers sætter vi en kæmpe ære i at være med til at gøre den sidste rejse så smuk som overhovedet muligt. Vi har erfaringer i begravelsesbinderi, om det så er kistens pyntning, hjerter, kranse, bårebuketter eller noget andet der hører sig til. Vi vil gerne hjælpe med at gøre det så personligt som muligt. I er også meget velkomne til at kigge forbi butikken og få råd samt vejledning i forbindelse med den sidste hilsen.


(Vi arbejder på at få udformet et online katalog med stemninger, farvebilleder og prisoverslag som vil kunne sendes)

unsplash